28.4.2015 16:34

"Να είναι η τελευταία Πρωτομαγιά που είμαστε διασπασμένοι" [ΒΙΝΤΕΟ]

Με την ελπίδα αυτή η Πρωτομαγιά να είναι και η τελευταία που είναι διασπασμένο το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ, ο πρόεδρος του εργατικού Κέντρου Κ. Λήνας, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους τους απολυμένους, σε όλους τους πολίτες, στους μαθητές και στις οικογένειες τους για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς στο Εργατικό κέντρο. «Δεν ανεχόμαστε άλλο τις πολιτικές τους και τα μνημόνια. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μαζικά την Παρασκευή 10.30 στο εργατικό Κέντρο Χίου».

Ο Στ. Καραβασίλης , εκπροσωπώντας την ΕΛΜΕ κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την πρωτομαγιά δυναμώνοντας το εργατικό κίνημα, ενώ σχολιάζοντας τον ξεχωριστό «εορτασμό» υποστήριξε ότι το ΠΑΜΕ και η ΑΔΕΔΥ θεωρούν ότι οι μοναδικοί αγωνιστές είναι οι ίδιοι κι αποκλείουν όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

«Δεν είναι απαραίτητο να σας θυμίσω τις αφαιμάξεις που έχουν γίνει στις συντάξεις μας στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ αναμένονται κι άλλες μειώσεις» σχολίασε ο κ. Αγγελής εκπροσωπώντας τους συνταξιούχους του δημοσίου και καταθέτοντας την άποψη της πλειοψηφίας, ότι οσονούπω έρχονται κι άλλα σκληρότερα μέτρα. «Ζούμε στην αβεβαιότητα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει» σημείωσε ο Μ. Ατσίπαπας, εκπροσωπώντας τους ναυτικούς από τους συνταξιούχους ναυτικούς καλώντας σε μια συμμετοχή που θα αποτίει τον ελάχιστο φόρο τιμής στους παλιούς αγωνιστές εργαζόμενους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ