21.2.2017 19:58

Το myCHIOSguide συστήνει τη Χίο, τα Ψαρά και τις Οινούσσες στους επισκέπτες

Η ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Μία νεά πρωτοποριακή εφαρμογή μέσα από την οποία ο επισκέπτης του νησιού μπορεί να ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά τόσο της Χίου όσο και των δύο νησιών που υπάγονται σε αυτή, τις Οινούσσες και τα Ψαρά, έκανε την εμφάνισή της πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για την εφαρμογή myCHIOSguide, που απευθύνεται στους χρήστες έξυπνων κινητών. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ψηφιακό οδηγών των τουριστικών υποδομών, των υπηρεσιών και των εξυπηρετήσεων των τριών νησιών.
Η εφαρμογή περιλαμβάνει τις ακριβείς θέσεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα πρατήρια καυσίμων, τα φαρμακεία και άλλες κατηγορίες υπηρεσιών στη Χίο. Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει online πλοήγηση για τις θέσεις αυτές, ή να καλέσει άμεσα τηλεφωνικά τις επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες.
Παρέχεται επίσης ένας πλήρης κατάλογος των παραλιών των τριών νησιών, με πληροφορίες σχετικά με το αν είναι άμμος ή βότσαλο, αν η παραλία είναι οργανωμένη και αν προσπελαύνεται από αυτοκίνητο. Επιπλέον προσφέρεται online πλοήγηση για τις θέσεις αυτές και παρέχεται ένας αναλυτικός κατάλογος περίπου 500 οδών της πόλης της Χίου, του Βροντάδου και των περιχώρων τους, που παραπέμπουν άμεσα στο χάρτη.
Η χαρτογραφική εταιρεία AnaDigit, δημιουργός της εφαρμογής, συνεργάστηκε με τον Γιάννη Μισετζή για την καταγραφή και επιβεβαίωση των στοιχείων.

Η εταιρεία έχει εκδόσει παλιότερα αναλυτικό χάρτη σε κλίμακα για τη Χίο, σε συνεργασία με τους Γιάννη Μισετζή και μανώλη Ρωξάνα ενώ έχει κατασκευάσει δεκάδες πεζοπορικές εφαρμογές για όλη την Ελλάδα.

 

Tips: Εξερευνήστε την εφαρμογή ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ