9.11.2012 10:57

Μόνο με τις δυνάμεις της Χίου

ΧΩΡΙΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 11ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Η απουσία εκπροσώπων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής την Κυριακή κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Χίου, γεγονός που θα απαιτούσε αυξημένα μέτρα, φαίνεται ότι καθησύχασε την Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού που προσανατολίζεται πλέον στα τυπικά μέτρα διαφύλαξης της παρέλασης.
Η Αστυνομία για μία ακόμη φορά αναμένεται να τηρήσει στο έπακρο τα μέτρα που λαμβάνει από πέρυσι με αποκλεισμό των διαδηλωτών μπροστά στο Δημαρχείο, κλείσιμο του χώρου μπροστά στο Εργατικό Κέντρο με οχήματα του Δήμου ενώ αυτή τη φορά δηλώνει αποφασισμένη να περιορίσει τις διαμαρτυρίες σε τέτοιο βαθμό που να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στην όλη διοργάνωση.
 
Όλα αυτά την ίδια ώρα που εργαζόμενοι στον Δήμο, η ΓΣΕΕ αλλά και τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά Σωματεία, ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στους παρευρισκόμενους, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παρουσία στην εξέδρα των δύο βουλευτών αλλά και των αιρετών του νησιού. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ