7.3.2015 12:53

Μόνιμα το «Blue Star 1» στο Βόρειο Αιγαίο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Παρελθόν για τη γραμμή που ενώνει τον Πειραιά με τη Χίο και τη Μυτιλήνη αποτελεί το πολυτελές Blue Star «Patmos» (εκτός από την περίοδο των εορτών του Πάσχα) με την πλοιοκτήτρια εταιρία να ανακοινώνει τη μονιμοποίηση του πλοίου «Blue Star 1» από 9 Μαΐου.

Το πλοίο θα εκτελεί δρομολόγιο από Πειραιά προς Χίο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 20:00 και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 23:10 από Χίο.

Έκτακτα δρομολόγια

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρίας το πλοίο θα πραγματοποιήσει έκτακτα δρομολόγια από Πειραιά για Χίο το Σάββατο 4/4 στις 09:00 και την Κυριακή στις 21:00 ενώ από Χίο για Πειραιά την Κυριακή 5/4/ στις 11:15 – 11:45.

Τα δρομολόγια του καλοκαιριού

Οι παραπάνω ημέρες θα ισχύουν μέχρι και τις 21 Ιουνίου καθώς το διάστημα από 22/6 έως τις 19/7 τα δρομολόγια του πλοίου αυξάνονται σε τέσσερα την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 από Πειραιά και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή από Χίο στις 23:10.

Επιπλέον από 20/7 μέχρι και 6/9 το «Blue Star» 1 θα προσεγγίζει το λιμάνι της Χίου 5 φορές την εβδομάδα. Από Πειραιά θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 ενώ από Χίο Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 11:45.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από 7 Σεπτεμβρίου η εταιρεία επιστρέφει στα τρία δρομολόγια την εβδομάδα. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ