14.9.2023 13:01

Μοίρασαν σάπια αποσυρόμενα ροδάκινα Νάουσας στους πολύτεκνους – Βίντεο

«Έχουν ελεγχθεί από Γεωπόνους – Δικαιολογείται το 10% της παρτίδας να είναι χαλασμένο», απαντά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων της Χίου, αφού στο πλαίσιο της διανομής δωρεάν ποσότητας ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου παρέλαβε μία μεγάλη ποσότητα σάπιων φρούτων.

Έκπληκτα τα μέλη του Συλλόγου, έβλεπαν το ένα μετά το άλλο τα καφάσια των φρούτων να είναι σάπια, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου τα φρούτα ήταν σε καλή κατάσταση.

«Ελέγχθηκαν» ανταπαντά ο Δήμος Χίου

Ο «Π» απευθύνθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χίου με τους εργαζόμενους της δομής να εξηγούν ότι τα συγκεκριμένα φρούτα είναι αποσυρόμενα, δωρεά από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της Νάουσας.

Τα φρούτα όπως είπαν, 22 τόνοι στο σύνολό τους, ελέγχθηκαν δειγματοληπτικά από τους Γεωπόνους και εγκρίθηκαν προς διανομή, με τον Γρηγόρη Παπαμικρούλη, να εξηγεί ότι γενικά δικαιολογείται το 10% της συνολικής ποσότητας των φρούτων να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι οι ποσότητες που παρέλαβαν άλλοι φορείς και σωματεία της Χίου, ήταν σε άριστη κατάσταση. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ