30.3.2015 19:59

Μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι δέχτηκε ο άτυχος 77χρονος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Χίου την υπόθεση του θανάτου του 77χρονου Κ.Π. που εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής στην οικία του στον Άγιο Μάρκο Βροντάδου.

Σύμφωνα τα όσα γνωστοποίησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο άτυχος 77χρονος έφερε, στην περιοχή του αριστερού ποδιού, τραύμα το οποίο όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα τελικά προήλθε από μαχαίρι.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας

Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις των αρχών για το αν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια ή όχι, η ιατροδικαστική έκθεση δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας ότι το χτύπημα στο πόδι τελικά απέβη μοιραίο για τον άτυχο 77χρονο, που υπέκυψε από αιμορραγία καθώς το μαχαίρι «χτύπησε» κεντρική αρτηρία.

Μέχρι και αργά το απόγευμα της Δευτέρας η Αστυνομία πραγματοποιούσε έρευνα στο σπίτι του 77χρονου προκειμένου να εντοπίσει το συγκεκριμένο μαχαίρι που θα οδηγήσει τελικά και σε ασφαλή συμπεράσματα για την ταυτότητα του δράστη.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του 77χρονου, ήδη από το πρωί της Δευτέρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που βρίσκονταν μαζί του την ώρα του θανάτου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ