8.3.2015 15:57

Mία πόλη γεμάτη γυναίκες [ΦΩΤΟ]

310 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ CHIOS WOMEN’S RUN

Γυναίκες κάθε ηλικίας με σύμμαχο την ηλιόλουστη ημέρα και την καλή διάθεση πλημμύρισαν κάθε γωνιά της πόλης στο πλαίσιο του Chios Women’s Run που διοργάνωσε το Chios Running δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα με αφορμή την εορτή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Το ρεκόρ συμμετοχής των 200 γυναικών που ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι διοργανωτές καταρρίφθηκε δίνοντας τη θέση του στον αριθμό 310 καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή γυναίκες κάθε ηλικίας έσπευδαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι συμμετέχουσες χωρίς το άγχος του τερματισμού απόλαυσαν το τρέξιμο, το γρήγορο βάδισμα ή τον περίπατό τους διερχόμενες από το εμπορικό κέντρο, την προκυμαία αλλά και το Κάστρο της πόλης καταλήγοντας στο Δημαρχείο απ’ όπου ήταν και το σημείο έναρξης.

Με το τερματισμό τους επιδίδονταν το αναμνηστικό συμμετοχής καθώς κι ένα μικρό κόσμημα βραχιόλι.

Από την πλευρά του Chios Running ο Μιχάλης Συμιριώτης σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα επαναληφθεί και του χρόνου με τους συμμετέχοντες να καλούνται να καταβάλλουν ένα συμβολικό χρηματικό τίμημα το οποίο θα αποδοθεί στις μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και στις κακοποιημένες γυναίκες.

Δείτε παρακάτω το πλούσιο φωτορεπορτάζ του «π» μέσα από 500 φωτογραφίες. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ