5.11.2013 13:09

Μια μικρή κοπάνα πριν το ιερό δικαίωμα στην απεργία

• ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ … ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση διαθέτει τη σφραγίδα και την κάλυψη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι συνδικαλιστικοί τοπικοί φορείς ακολουθούν το κάλεσμα τους, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Χίου θέλουν και την … προετοιμασία τους.

Για να ενημερώσει και προετοιμάσει την απεργιακή κινητοποίηση ο Σύλλογος Εργαζομένων συγκαλεί γενική συνέλευση μια ώρα πριν τη λήξη της εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων.

Σώζεται η δημοτική παραγωγικότητα αυτή τη μια ώρα; Όχι φυσικά. Είναι όμως ένα ακόμη καθαρό δείγμα γραφής πώς οι συνδικαλιστές θεωρούν ότι ασκούν ορθά το ρόλο τους. Οργανώνοντας τον προγραμματισμό τους, πάντα εις βάρος της αποδοτικότητας του φορέα που υπηρετούν.

Κατά τα λοιπά δικαίως ανησυχούν για το νέο κύμα διαθεσιμότητας, δεδομένου ότι όλες οι ως τώρα ενδείξεις κατατείνουν ότι από το μέτωπο των ΟΤΑ θα προέλθει το μεγαλύτερο μέρος από τους 12.500 εργαζόμενους που θα ενταχθούν σ’ αυτή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ