19.7.2012 12:01

Μία διάρρηξη στο κέντρο και μία εξιχνίαση στο Λιθί

 
Ακόμα μία διάρρηξη σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα υδραυλικών στο κέντρο της πόλης, αφού άγνωστοι παραβιάζοντας με τη χρήση λοστού στην κεντρική είσοδο του καταστήματος, εισέβαλλαν μέσα σε αυτό και πήραν από την ταμειακή μηχανή όσα κέρματα υπήρχαν.
Η αστυνομία, που συνδέει το συγκεκριμένο περιστατικό με τη δράση γνωστής οικογένειας αθίγγανων που έχουν απασχολήσει πολλάκις το αστυνομικό δελτίο, αναζητά τους δράστες χωρίς μέχρι στιγμής να τους έχει εντοπίσει.
Βρέθηκε η ελαφροχέρα των νοτιοχώρων
Νωρίτερα και συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, άνδρες του Α.Τ. Καλαμωτής έπιασαν επ΄ αυτοφώρω νεαρή αθίγγανη που επιχείρησε να μπει σε οικία στο Λιθί. Όμως την ώρα που επιχειρούσε την είσοδό της έγινε αντιληπτή από την 82χρονη ένοικο, η οποία προσπάθησε να τη συγκρατήσει.
Για καλή της τύχη στο σημείο  βρέθηκαν τρεις γειτόνισσες που κράτησαν την αθίγγανη μέχρι να φθάσει η αστυνομία. Την ίδια ώρα πάντως έσπευσε προς βοήθεια ακόμα μία γειτόνισσα που την προηγούμενη εβδομάδα, είχε πέσει θύμα της συγκεκριμένης γυναίκας, της οποίας το πρόσωπο αναγνώρισε, γεγονός που το κατέθεσε στην ασφάλεια.
Τα πρώτα στοιχεία πάντως κάνουν λόγο για συστηματικές διαρρήξεις της αθίγγανης σε χωριά των νοτιοχώρων, ενώ η ίδια δεν κατάγεται ούτε διαμένει στο νησί.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ