7.4.2021 14:10

Μεγάλος ο αριθμός υποψηφίων ΕΠΟΠ για τη διενέργεια υγειονομικών εξετάσεων

Συνολικά πάνω από 300 υποψήφιοι ΕΠΟΠ- Τι ζητά η Ένωση Στρατιωτικών

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου εξέφρασε με ανακοίνωση της την έντονη ανησυχία σχετικά με την διενέργεια υγειονομικών εξετάσεων στους υποψηφίους ΕΠΟΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν ο αριθμός των υποψηφίων αγγίζει τριψήφιο αριθμό γεγονός που δυσκολεύει τη διενέργεια υγειονομικών εξετάσεων, ιδιαίτερα καρδιολογικών.

«Σύμφωνα με το Ληξιαρχείο υπάρχουν πάνω από 300 αιτήσεις. Για αυτές τις αιτήσεις θα χρειαστούν πάνω από 10 μήνες για τις υγειονομικές εξετάσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ν. Κουτσουράδης.

Σε επικοινωνία της Ένωσης με το τμήμα Καρδιολογικής του Γενικού Νοσοκομείου, το συγκεκριμένο τμήμα λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών δεν μπορεί να δεχτεί πάνω από τρεις υποψηφίους καθημερινώς.

«Στο καρδιολογικό τμήμα, οι γιατροί μας είπαν ότι μόνο 2-3 άτομα μπορούν να εξεταστούν ημερησίως γεγονός που εμείς κατανοούμε» ανέφερε ο κ. Κουτσουράδης.

Η Ένωση εκφράζει την ανησυχία της καθώς δεν επιδιώκει να αποκλειστεί κανένας υποψήφιος από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Έτσι, προωθώντας το αίτημα τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ένωσης Αξιωματικών ζητούν:

«Δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένας υποψήφιος της περιφέρειας Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, από τον ως άνω διαγωνισμό, τουλάχιστον όχι εξ υπαιτιότητάς του, παρακαλούμε για την ανάδειξη του ως άνω προβλήματος προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα είτε να παραταθεί η περίοδος υγειονομικών εξετάσεων είτε να εξετασθούν σε αντίστοιχο τμήμα Στρατιωτικού  Νοσοκομείου Αττικής, όπου άλλωστε θα παρουσιαστούν για να εξεταστούν σε άλλες υγειονομικές ειδικότητες (πχ Νευρολογικό, Δερματολογικό, Ψυχιατρικό, Ορθοπεδικό και Παθολογικό) ώστε να μην αποκλειστούν λόγω εξετάσεων, οι υποψήφιοι».

 

 

 

 

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ