5.6.2014 16:25

Με πεζοδρόμια και πόστερ

Την ερχόμενη εβδομάδα δημοπρατούνται τα πεζοδρόμια τόσο στη νότια πλευρά του Λιμένα όσο και στη Νεωρίων, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημάρχου στη σημερινή συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής. Ο συνολικός προϋπολιγισμός του έργου ανέρχεται στις 900.000 ευρώ ενώ γι’ αυτό το σκοπό έχουν δεσμευθεί περί τις 400.000 ευρώ.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείο και Δήμαρχος Χίου ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα θα εκκινήσουν οι διαδικασίες τοποθέτησης των ειδικών πανό που θα καλύπτουν την πρόσοψη της παλιάς ιχθυόσκαλας και θα απεικονίζουν τουριστικά σημεία του νησιού. Το συγκεκριμένο έργο που κόστισε στον Δήμο Χίου 20.000 ευρώ, έχει σκοπό να καλύψει τις ατέλειες της παλιάς ιχθυόσκαλας μιας και πλέον χρησιμοποιείται ως σημείο αποβίβασης των επιβατών του καταμαράν της Erturk.  

Τέλος ανακοινώθηκε ότι στις 15 Ιουλίου θα παραδοθεί στον Δήμο Χίου ολοκληρωμένος ο νέος λιμένας Μεστών.

Στην πρώτη συνεδρίαση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, έδωσαν τον παρόν οι νέοι Δήμαρχοι από τις Οινούσσες και τα Ψαρά. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ