10.8.2021 7:14

Με λαμπρότητα και τιμές η άφιξη των Χίων Ολυμπιονικών του πόλο στο νησί

Την πρόθεση του Δήμου Χίου να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές στους Χιώτες Ολυμπιονίκες του Πόλο, εξέφρασε μέσα από ανακοίνωσή του ο Σταμάτης Κάρμαντζης, εκφράζοντας παράλληλα την περηφάνια του για το κατόρθωμα της Εθνικής Ομάδας Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά αναφέρει:

Τεράστια είναι η συγκίνηση και η περηφάνεια ολόκληρης της Ελλάδας για την εξαιρετική επιτυχία της εθνικής μας ομάδας πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Για το νησί μας η χαρά, η τιμή και η περηφάνεια είναι διπλή και ξεχωριστή λόγω της συμμετοχής των δυο Χιωτών αθλητών στο σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου. Ο Γιάννης Φουντούλης και ο Κώστας Γκιουβέτσης, δόξασαν τη Χίο και επιβεβαίωσαν την ιδιαίτερη σχέση του νησιού με το υδάτινο στοιχείο, δικαιώνοντας συγχρόνως και την διαχρονική σημασία του ΝΟΧ ως ένα λαμπρό φυτώριο αθλητισμού.

Όλοι εμείς συγχαίρουμε και ευγνωμονούμε τους Ολυμπιονίκες μας που κατέχουν στο βάθρο του μυαλού και της καρδιάς μας τη χρυσή θέση. Θερμά συγχαρητήρια απευθύνονται επίσης και στους συναθλητές τους, τους προπονητές, την οικογένειά τους και όλους όσοι συνέδραμαν στην ύψιστη αυτή διάκριση.

Ο Δήμος Χίου αναμένει την άφιξη των Ολυμπιονικών μας στο νησί και δεσμεύεται ότι θα τους τιμήσει με τη λαμπρότητα που τους πρέπει!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ