9.11.2021 11:14

Με χρήση μάσκας και οι παρελαύνοντες την 11η Νοεμβρίου

Κανονικά η παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου στην οδό Δημοκρατίας – Αρνητική η εισήγηση του Ιατρικού Συλλόγου Χίου

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί κανονικά η παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου για τα 109α ελευθέρια του νησιού από τον οθωμανικό ζυγό, έλαβε το πρωί της Τρίτης 9/11 η Περιφερειακή Ενότητα Χίου έπειτα από διευρυμένη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Όπως ανέφερε στο πλαίσιο δηλώσεών του ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής, η επιτροπή αποφάσισε ότι, ακόμα και οι παρελαύνοντες θα φορούν μάσκα ενώ τα τμήματα αριθμητικά θα είναι λιγότερα.

Αλλαγές θα υπάρξουν και κατά την κατάθεση στεφάνων, αφού θα καταθέσουν στεφάνια μόλις 7 άτομα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» θα δώσουν τόσο ο Νότης Μηταράκης που θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση, όσο και ο συμπατριώτης μας Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Καμίνης.

Σύμφωνα με τον κ. Βρουλή, σε λίγες ώρες θα αναρτηθεί ο σχετικός πίνακας με τα παρελαύνοντα τμήματα με τη μείωση να αφορά κυρίως στα πολιτιστικά τμήματα.

Αυστηροί έλεγχοι και όλοι με χρήση μάσκας

Τέλος ο κ. Βρουλής επεσήμανε ότι ναι μεν δεν θα υπάρξει κανένας περιορισμός στον αριθμό των θεατών, ωστόσο όσοι βρεθούν στο κέντρο ανήμερα των ελευθέριων, θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα, διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα από την Αστυνομία, η οποία θα έχει ισχυρή παρουσία στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι αρνητική γνώμη για την πραγματοποίηση της παρέλασης, εξέφρασε ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ