14.4.2015 15:30

Με γραφείο Επικοινωνίας η 96 ΑΔΤΕ [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην ίδρυση τμήματος εκπροσώπου Τύπου της 96 ΑΔΤΕ «Χίος» κατόπιν διαταγής του Γενικού Επιτελείου Στρατού προχώρησε σήμερα η Ταξιαρχία ανακοινώνοντας ότι καθήκοντα εκπροσώπου αναλαμβάνει ο Κρητικός Ταγματάρχης Νικόλαος Σκουρέλλος.

Όπως ανέφερε ο Ταγματάρχης Σκουρέλλος στόχος του γραφείου Επικοινωνίας είναι να προαχθούν οι ήδη καλές σχέσεις της Ταξιαρχίας με τους δημοσιογράφους του νησιού ενώ παράλληλα να αναδειχθεί και ο σημαντικός ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στις ακριτικές περιοχές ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και της καθημερινότητας.

«Μας ενδιαφέρει πρώτιστα η έγκαιρη ενημέρωση γιατί μέσα από αυτή θα εδραιωθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στον Στρατό. Πρέπει να καταφέρουμε να αναδείξουμε το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων έτσι ώστε να καταλάβουμε ότι εμείς παράγουμε την Άμυνα στη χώρα και η Κοινωνία μέσω των ΜΜΕ να αισθανθεί ασφαλής», ανέφερε στους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων σημειώνοντας ότι μετά το καλοκαίρι το γραφείο Επικοινωνίας θα επανδρωθεί πλήρως.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ