Κοινωνία

14/8/12 15:54

τελ. ενημ.: 14/8/12 15:54

Με επιτυχία ο έρανος αγάπης της Μητρόπολης Χίου

- «ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΣΗΣ», ΑΝΕΦΕΡΕ Ο π. Γ. ΠΟΥΛΙΑΣ

Συγκινητική χαρακτήρισε τη συμμετοχή του κόσμου στον έρανο αγάπης της Μητρόπολης Χίου που ολοκληρώθηκε χθες, ο υπεύθυνος Ιερέας π. Γ. Πουλιάς, λέγοντας ότι οι Χιώτες τελικά απέδειξαν για άλλη μία φορά την ανθρωπιά τους, ενισχύοντας από το υστέρημά τους το φιλανθρωπικό σκοπό της Χιακής Εκκλησίας.
«Τα χρήματα αυτά, προορίζονται για το γενικό φιλόπτωχο ταμείο της Μητρόπολής μας αλλά και για τα συσσίτια Αγάπης που συνεχίζουμε να δίνουμε στους άπορους και στους αναξιοπαθούντες. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι ο Χιώτης έχει συναισθήματα και δεν εγκαταλείπει τον συνάνθρωπό του στις δύσκολες ώρες.
Ξέρουμε ότι πολλοί από όσους έδωσαν, δεν τους περίσσευαν. Όμως εκεί έγκεινται και το μήνυμα της διδασκαλίας του Ιησού και αυτό έπραξε το ποίμνιο της Μητρόπολης, το διήμερο που μας πέρασε», ανέφερε σε δηλώσεις του ο π. Γ. Πουλιάς.
Τα αποτελέσματα πάντως της πώλησης των κουπονιών από τον έρανο Αγάπης αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τον 15Αυγουστου με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο αρχικός στόχος της Ι.Μ. Χίου έχει επιτευχθεί παρά την οικονομική δυσπραγία πολλών οικογενειών. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση