12.10.2015 16:04

Με επιστάτη η λειτουργία της Φάρκαινας

ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Στη λύση της τοποθέτησης εργάτη επιστάτη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τόσο για την επιτήρηση των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων όσο και για την επιβολή κανόνων για τη χρήση των γηπέδων  της Φάρκαινας προσανατολίζεται το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου.

Η ολοένα αυξανόμενη χρήση των νέων εγκαταστάσεων από εκατοντάδες πολιτών καθημερινά, παρότι δεν έχουν παραληφθεί επίσημα από το Νομικό Πρόσωπο, δημιουργεί ήδη προστριβές μεταξύ γονέων παιδιών αλλά και των ίδιων των αθλούμενων.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα, όσοι κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων έρχονται σε αντιπαράθεση με άλλους αθλούμενους καθώς ο χώρος αποδείχθηκε τελικά πολύ μικρός για τις ανάγκες των πολιτών.

Έτσι σύμφωνα με τον Π. Καμπούρη, μετά την επίσημη παραλαβή των χώρων, έχει προβλεφθεί η διαρκής παρουσία υπαλλήλου κατά τις ώρες λειτουργίας του αθλητικού κέντρου της Φάρκαινας, δηλαδή από τις 15:00 έως τις 23:00 το βράδυ.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος εκτός από την καθαριότητα θα επιφορτιστεί και με την ευθύνη επιτήρησης των εγκαταστάσεων καθώς εκτός των προστριβών μεταξύ των κρατουμένων έχουν παρατηρηθεί και φαινόμενα (ευτυχώς περιορισμένα) βανδαλισμού του χώρου.

Όλα αυτά την ώρα που αν δεν υπάρξουν άμεσες ενέργειες, το δίκαιο του ισχυρού αλλά και η διάθεση των υδροκέφαλων να δράσουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες, απειλούν να τινάξουν στον αέρα ένα από τα λίγα έργα που αγκαλιάστηκε άμεσα από την τοπική κοινωνία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ