1.11.2012 11:06

Με ένα σμπάρο, δύο παρανομίες

ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

 
Στο στόχαστρο ενός Αλβανού μπήκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ιδιοκτήτης Μίνι Μάρκετ στην Καλλιμασιά.
 
Συγκεκριμένα ο φερόμενος ως δράστης μπήκε ως πελάτης στο Μίνι Μάρκετ και απασχολώντας τον ιδιοκτήτη κατάφερε να αποσπάσει τα κλειδιά που είχε κρεμασμένα το θύμα πίσω από την πόρτα του καταστήματος.
 
Στη συνέχεια κατευθυνόμενος προς την οικεία του ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα με τα κλειδιά που προηγουμένως είχε κλέψει και αφαίρεσε από μέσα χρυσαφικά και χρήματα.
 
Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος των Μαστιχοχωρίων που έφθασαν στο σημείο μετά από κλήση του θύματος, ξεκίνησαν τις έρευνες και σύντομα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κλοπή είχε γίνει από το νεαρό Αλβανό.
 
Οι Αστυνομικοί παρά το γεγονός ότι κινητοποιήθηκαν άμεσα δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον ίδιο, παρά μόνο τη γυναίκα και τρεις ομοεθνείς φίλους του.
 
Τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος Αλβανός είχε απασχολήσει ξανά την ασφάλεια Χίου πριν ένα χρόνο, όταν είχε συλληφθεί ξανά για συμμετοχή σε οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών στο νησί τον Δεκέμβριο του 2011.
 
Επιπλέον κατά τη διαδικασία της κατάθεσης στην Α.Δ. Χίου, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των ομοεθνών του είχε σε βάρος του εκκρεμές ένταλμα σύλληψης λόγω παράνομης διαμονής του στη χώρα και έτσι μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκεται στα κρατητήρια ενώ ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπόλοιποι προσαχθέντες.
 
Σε ότι αφορά τον φερόμενο ως δράστη του περιστατικού ακόμα αναζητείται, ενώ η περίεργη εξαφάνισή του μετά το συμβάν ενισχύουν στο έπακρο τις υποψίες της Αστυνομία ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από την κλοπή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ