1.7.2013 10:41

Με 4 μαχαιριές το θύμα της Καλαμωτής

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας φόνου βρίσκεται αντιμέτωπος ο αλλοδαπός που το βράδυ της Κυριακής επιτέθηκε με μαχαίρι σε 25χρονο συμπατριώτη του καταφέροντας εναντίον του 4 μαχαιριές, η μία εκ των οποίων στο θώρακα, ακριβώς κάτω από την καρδιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία οι 2 ομοεθνείς είχαν οικονομική διαφορά 300 ευρώ η οποία αποτέλεσε και την αιτία του συμβάντος. Γρήγορα οι λεκτικές αντεγκλήσεις μετατράπηκαν σε καβγά και έτσι ο ένας Αλβανός πήρε μαχαίρι μήκους 14,5 εκατοστών και άρχισε να μαχαιρώνει τον ομοεθνή του ο οποίος έπεσε κάτω αιμόφυρτος.

Μετά το περιστατικό και το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο «Σκυλίτσειο» ενώ ο θύτης ακινητοποιήθηκε από τους κατοίκους και μεταφέρθηκε συνοδεία περιπολικών στο Α.Τ. Καλαμωτής όπου κρατείται και βρίσκεται κατηγορούμενος με την κατηγορία της απόπειρας φόνου.

Και οι δύο αλλοδαποί διέμεναν αρκετά χρόνια στην Καλαμωτή ενώ το θύμα (μόνιμος κάτοικος πάνω από 20 χρόνια) έφερε και ελληνικό όνομα γεγονός που έκανε την αστυνομία να μεταφέρει αρχικά την πληροφορία ότι επρόκειτο για Χιώτη.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Καλαμωτής.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ