2.7.2015 16:49

Μαθήματα ζωής από το Λιμεναρχείο Χίου

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο της ενημέρωσης με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και τη μείωση των ατυχημάτων και των πνιγμών πραγματοποίησε και φέτος το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, με τίτλο: «Προσέχω, μαθαίνω, νοιάζομαι».

με τις διαταγές του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κύριος σκοπός  της παρουσίασης αυτής, ήταν η ενημέρωση των παιδιών, μέσω οπτικοακουστικού υλικού παρουσίασης, για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης.

Πέρυσι, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου επισκέφθηκαν οκτώ (8) Δημοτικά Σχολεία της Χίου όπου ενημέρωσαν 415 συνολικά μαθητές και φέτος επισκέφθηκαν ομοίως άλλα οκτώ (8) Δημοτικά Σχολεία και ενημερώθηκαν συνολικά 280 μαθητές.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, διανεμήθηκε στου μαθητές τρίπτυχο έντυπο με σχετικό πληροφοριακό υλικό, εικόνες και τηλέφωνα ανάγκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ