13.12.2021 14:38

Λαμπερά Χριστούγεννα κι εκδηλώσεις με επίκεντρο το παιδί (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεντρικό σύνθημα «ζήσε το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο», ξεκινούν την προσεχή Παρασκευή στην κεντρική Πλατεία, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χίου, με επίκεντρο το παιδί.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει δράσεις με τη συμμετοχή φορέων και καλλιτεχνών του νησιού, με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να επισημαίνει ότι η Χίος, με χρήματα που σε ετήσια βάση δεν ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει άλλους Δήμους ανά την Ελλάδα.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι, σε ετήσια βάση, τα στολίδια που χρησιμοποιούνται στην πόλη της Χίου, την επομένη, στολίζουν την περιφέρεια του νησιού από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο χωριό.

Στο μήνυμα των δράσεων του Δήμου αναφέρθηκε η ειδική συνεργάτης του Δημάρχου Μαρία Παππά, υπογραμμίζοντας ότι, αυτές απευθύνονται σε μικρά αλλά και «μεγάλα παιδιά».

Επίκεντρο των δράσεων θα είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Βουνακίου με την ίδια να προσθέτει ότι η υποδοχή του νέου έτους θα γίνει μέσα από αθλητικές δράσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ