6.2.2017 16:43

Κυνηγητό από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στον Ο.Τ.Ε. [ΒΙΝΤΕΟ]

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΑΠ. ΤΖΙΩΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Κυνηγητό για τον εντοπισμό του εργολάβου του Ο.Τ.Ε. που κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών δημιουργεί σημαντικά προβλήματα τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης έχει εξαπολύσει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Χίου, με τον Απ. Τζιώτη να σημειώνει ότι αν δεν υπάρξει πλήρης αποκατάσταση των φθορών τότε θα ληφθούν πιο δραστικά μέτρα.

Το πρόβλημα όπως εξήγησε, είναι ότι από τα σημεία που περνάνε τα δίκτυα του Ο.Τ.Ε., υπάρχουν επίσης τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.Χ. με αποτέλεσμα καθημερινά να γίνονται ζημιές οι οποίες δεν αποκαθίστανται επαρκώς.

«Η εικόνα της εταιρίας έχει υποστεί μεγάλη ζημιά εξαιτίας των αστοχιών του εργολάνου του Ο.Τ.Ε. Μη έχοντας άλλο τρόπο αποφασίσαμε κατόπιν συνεννόησης με την κεντρική διοίκηση του Ο.Τ.Ε. να παρακολουθούμε το έργο και να πετύχουμε σωστότερη αποκατάσταση των βλαβών. Το ζήτημα είναι ότι ο εργολάβος δεν κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε να την κάνει», δήλωσε ο κ. Τζιώτης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ