8.2.2021 10:58

Κύκλος διαδικτυακών συζητήσεων από το Κέντρο Πρόληψης Χίου

3 αυτόνομες συζητήσεις με θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Το ξέσπασμα της πανδημίας Covid- 19, αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού Sars-Cov-2, έχουν διαμορφώσει μία νέα πραγματικότητα για όλους μας. Μια πραγματικότητα που επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση, τις σχέσεις με τους γύρω μας, δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες, αλλά προσφέρει και νέες δυνατότητες/προκλήσεις. 

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου Ναυτίλος θέλοντας να συμβάλλει στην υποστήριξη της ψυχοκοινωνικής υγείας του πληθυσμού μέσα στις νέες αυτές συνθήκες, διοργανώνει έναν κύκλο 3 αυτόνομων συζητήσεων που απευθύνεται σε ενήλικες, με τις εξής θεματικές: 

-Τετάρτη 17/2, 6.30μμ : «Σχέσεις και επικοινωνία μες στην οικογένεια: τι μας δυσκολεύει, τι μας βοηθά;»

-Τετάρτη 24/2, 6.30μμ : «Όταν οι σχέσεις στην οικογένεια οδηγούνται σε σύγκρουση: πώς επιταχύνουμε την επίλυσή της;»

-Τετάρτη 3/3, 6.30μμ: «Πώς χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα και πώς προλαμβάνουμε την ανάπτυξη γενικότερων εξαρτητικών συμπεριφορών;»

Οι παραπάνω συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και η διάρκειά τους θα είναι 1 ώρας και 15΄.

Δηλώσεις συμμετοχής για όποια θεματική υπάρχει ενδιαφέρον, μπορούν να γίνονται μέχρι και τη Δευτέρα 15/2, στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης (22710-40704, 22710-20838) Δευτέρα – Παρασκευή 9.00πμ-2.00μμ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kphiou@otenet.gr.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ