Κοινωνία

14/7/15 11:11

τελ. ενημ.: 15/7/15 13:26

Κλείνει και πάλι η... μισή προκυμαία

ΜΕ ΕΝΑ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τις παραμέτρους της φετινής απαγόρευσης κίνησης οχημάτων  οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Αιγαίου, θα εξετάσει η ερχόμενη Λιμενική Επιτροπή η οποία αναμένεται να συνεδριάσει εντός της εβδομάδας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εξαιτίας της αυξημένης κίνησης πεζών σε όλο το μήκος της προκυμαίας εξετάζεται το «κλείσιμο» του ενός ρεύματος κυκλοφορίας δηλαδή από την πόλη προς το αεροδρόμιο, από τις 19:00 το απόγευμα κάθε ημέρας μέχρι και τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Όπως ανέφερε στον «π» ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μ. Μπελέγρης, οι κυκλοφοριακός όγκος θα διοχετευθεί μέσω των οδών Βενιζέλου και Λιβανού κι από εκεί προς το αεροδρόμιο.

Αυτό το οποίο όμως παραμένει άλυτο ζήτημα για τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής είναι τι ακριβώς θα γίνει με τις νταλίκες και τους τράκτορες κατά τις ώρες αφίξεων και αναχωρήσεων των πλοίων.

Το μέτρο εφόσον εγκριθεί και φέτος, θα εφαρμοστεί από την επομένη της ψήφισής του και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου οπότε και θα αναχωρήσει ο κύριος όγκος των επισκεπτών του καλοκαιριού.

Την εποπτεία εφαρμογής της κυκλοφοριακής διάταξης θα έχουν τόσο η τροχαία Χίου όσο και η Τροχαία του Κεντρικού Λιμεναρχείου. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση