9.1.2014 17:55

Κάτι τρέχει…

ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ Β` ΚΟΑ;

Φύλλο και φτερό θα κάνουν το ταμείο της Β` ΚΟΑ οι ορκωτοί λογιστές  που θα ελέγξουν το ταμείο της για την οικονομική περίοδο 2012-2013. Ο έλεγχος είναι ο συνηθισμένος ετήσιος, αλλά η διοίκηση κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, όπως και τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί για την διαχείριση του ταμείου, αφού έχουν εντοπισθεί θέματα που πρέπει να απαντηθούν πειστικά και πρέπει να πέσει άπλετο φώς σε υποθέσεις που ερευνώνται εξονυχιστικά.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ακολουθήσει η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης στη Σάμο, όπου αναμένεται να ληφθούν πολύ σοβαρές αποφάσεις με βάση τα αποτελέσματα και τις υποδείξεις του ελέγχου.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι πολύ προβληματισμένα και αρκετά από αυτά ζητούν να μπει το μαχαίρι βαθειά στο κόκαλο, να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν και να κινηθούν νομικές διαδικασίες για την επιβολή των ποινικών και οικονομικών κυρώσεων όπου πρέπει, σύμφωνα πάντα με τις διαπιστώσεις και εντολές του πορίσματος του οικονομικού ελέγχου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ