13.1.2017 14:01

«Καθημερινές οι συγκρούσεις μεταναστών στο λιμάνι» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΦΩΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει στην κάμερα του politischios.gr την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι της Χίου ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, ο ιδιοκτήτης Καφέ Κώστας Τομάζος. Όπως εξηγεί οι συγκρούσεις είναι σχεδόν καθημερινές με μετανάστες από την Αλγερία και το Μαρόκο να βγάζουν με την παραμικρή αφορμή τα μαχαίρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

«Δυστυχώς η κατάσταση δεν πάει καθόλου καλά. Υπάρχουν πρόσφυγες όπως οι Σύριοι οι οποίοι είναι κύριοι, σε σέβονται και δεν δημιουργούν πρόβλημα. Όμως υπάρχουν και άλλοι όπως οι Μαροκικοί και οι Αλγερινοί που για το παραμικρό βγάζουν τα μαχαίρια και τα ξύλα. Προχθές είχαν στον δρόμο έναν μετανάστη και τον βαρούσαν 7 άτομα. Μετά τις 9 -10 το βράδυ μαζεύονται εδώ και δημιουργούν προβλήματα. Με έχουν κατακλέψει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα», δήλωσε ο ίδιος τονίζοντας ότι έφθασε στο σημείο να μην προμηθεύεται πράγματα γιατί φοβάται ότι θα τον κλέψουν.

«Κρύβω τα ουίσκι, κρύβω τις σοκολάτες, κρύβω τα πάντα. Έχω υποστεί μεγάλη ζημιά, ο κόσμος πια δεν έρχεται στο μαγαζί μου. Όλη η πελατεία μου έχει φύγει.», προσέθεσε.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ