12.6.2015 16:18

Κατασκήνωσε έξω από το δημαρχείο Χίου [ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ]

ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ «6 ΜΗΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ» ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκε το πρωί της Παρασκευής συμπολίτης μας θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την δυσαρέσκειά του προς τη δημοτική αρχή, αφού όπως εξήγησε στην κάμερα του «π» τους τελευταίους 6 μήνες και παρότι το σπίτι του παραμένει αποκλεισμένο εξαιτίας ζημιάς στο οδόστρωμα έπειτα από τις χειμερινές πλημμύρες, η τεχνική υπηρεσία δεν έχει ακόμα παρέμβει.

Όπως είπε το αποκορύφωμα ήταν όταν εντοπίστηκαν διαρρήκτες στο σπίτι του και σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Αστυνομία δεν μπόρεσε να μεταβεί στο σημείο επικαλούμενη την αδυναμία προσβασιμότητας του οχήματος.

«Σε λίγες ημέρες θα πληρώσω τον λογαριασμό ρεύματος. Από τα 1000 ευρώ τα 89 είναι δημοτικά τέλη. Και ρωτάω 6 μήνες τώρα εγώ τι απόλαυσα ως πολίτης πληρώνοντας αυτά τα τέλη; Τι μου προσέφερε ο δήμος τελικά;», αναρωτήθηκε ο ίδιος δηλώνοντας την πρόθεσή του να περιμένει έξω από το Δημαρχείο τον Μ. Βουρνού μέχρι να επιστρέψει από το Όσλο.

Στον αντίποδα πάντως ο αντιδήμαρχος Στρ. Γδύσης σημείωσε ότι η Τεχνική Υπηρεσία θέτει προτεραιότητες και με βάση αυτές εκτελεί τα έργα με το μικρό συνεργείο που έχει στη διάθεσή της.

«Γνωρίζετε όλοι ότι ο Δήμος από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν οι καταστροφές ζήτησε έκτακτα κονδύλια και ενίσχυση από την πολιτεία ώστε να αντιμετωπισθούν άμεσα τα προβλήματα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα. Έχει δίκαιο ο συμπολίτης μας να διαμαρτύρεται όμως η Τεχνική Υπηρεσία θεώρησε ότι το αίτημά του δεν επείγει αφού το σπίτι του διαθέτει και δεύτερη πρόσβαση. Όπως και να έχει η ανακατασκευή του δρόμου θα γίνει στο επόμενο διάστημα με βάση το πρόγραμμα της υπηρεσίας», εξήγησε από την πλευρά του ο κ. Γδύσης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ