6.4.2012 16:13

Κατασχέσεις για την τιμή των όπλων

ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΡΟΥΚΕΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

 
Εξήντα δύο κενά καλούπια για ρίψη ρουκετών, μία ξύλινη βάση και δύο  σφυριά κατέσχεσε χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 18:30 η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, από εγκαταλελειμμένη αποθήκη στην περιοχή του Αγίου Μάρκου στον Βροντάδο.
 
Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφθασαν στο σημείο έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα, χωρίς όμως να βρουν κάποιον μέσα στην αποθήκη με αποτέλεσμα να φύγουν με τα κατασχεμένα υλικά.
 
Παράλληλα η υποδιεύθυνση ασφάλειας Χίου, συνεχίζει να πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν σημεία όπου πωλούνται παράνομα κροτίδες.
«Μέχρι στιγμής, οι έλεγχοι στα καταστήματα δείχνουν ότι υπάρχουν όλες οι νόμιμες άδειες για την πώληση βεγγαλικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχαζόμαστε και ότι δεν πωλούνται παράνομα κροτίδες», ανέφερε στον «π», υψηλόβαθμο στέλεχος της Α.Δ. Χίου, τονίζοντας ότι έπονται συλλήψεις. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ