4.4.2016 12:10

Καταγγέλει τα ΜΑΤ και ο ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Σύσταση προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μελετήσει το περιστατικό με τα ΜΑΤ στα Ταμπάκικα και να μην επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στην πόλη.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου αναφέρει:

«Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ χθες το βράδυ εναντίον συμπολιτών μας που διαμαρτύρονταν στην περιοχή Ταμπάκικα της Χίου.

Η  Τοπική Κοινωνία της Χίου έχει  δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη της στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο νησί μας σε όλο το διάστημα των αυξημένων προσφυγικών ροών.

Έχουμε  τονίσει ότι χωρίς την Αλληλεγγύη και τον Ανθρωπισμό τους, μαζί με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του νησιού, δεν θα υπήρχε στο νησί μας αυτή η αποδεδειγμένα  καλή εικόνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  Χίου σέβεται το δικαίωμα  όλων των πολιτών στην ειρηνική διαμαρτυρία και στην  διεκδίκηση και  καταγγέλλουμε την άσκηση βίας .Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει από αγώνες και διαμαρτυρίες και θα παραμείνει πιστός σ΄αυτές τις αξίες.

Ο Σεβασμός  των Ανθρωπινών δικαιωμάτων είναι για εμάς ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ.

Είναι δεδομένο ότι η βία δεν επιλύει κανένα πρόβλημα, αντίθετα οξύνει υπάρχουσες καταστάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ  καλεί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να μελετήσει το συμβάν και να μην επιτρέπει την επανάληψή του», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ