1.10.2015 10:06

Καρατόμηση Στρατή Γδύση από την Οικονομική Επιτροπή

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΥΡΝΟΥΣ

Ανακατατάξεις αλλά και ξαφνική αλλαγή στο προεδρείο της Οικονομικής Επιτροπής έφερε η παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Αντώνη Μπουμπάρη. Αιφνιδιαστικά το βράδυ της Τετάρτης, και χωρίς να έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή του στους συμβούλους της «Πρωτοβουλίας» ο Δήμαρχος Χίου ανακοίνωσε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ο ίδιος προτίθεται να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Α. Μπουμπάρη, αναλαμβάνοντας  την προεδρεία της Επιτροπής με αναπληρωματικό μέλος τον Στρ. Γδύση.

Προσπαθώντας να αμβλύνουν τις εντυπώσεις κύκλοι της Δημοτικής Αρχής σημείωσαν στον «π» ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή ως απλό μέλος.

«Από τη στιγμή που ο Δήμαρχος αποφασίζει να συμμετάσχει στην Επιτροπή αυτόματα είναι και πρόεδρος, δεν μπορεί να είναι απλό μέλος», επεσήμαναν οι ίδιοι κύκλοι στον «π» χωρίς  ωστόσο να απαντούν στο ερώτημα για ποιο λόγο ο Δήμαρχος δεν  επέλεξε την αντικατάσταση του Α. Μπουμπάρη με κάποιον άλλο Δημοτικό Σύμβουλο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ