3.5.2022 13:11

Καμία διέλευση οχημάτων στο Θόλος μέχρι και τον Ιούνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθησυχαστικός ο Κωνσταντίνος Βεργίνας παρά την ήττα του Δήμου στα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ελληνικού δημοσίου

Καθησυχαστικός, σημειώνοντας ότι μία ήττα σε ασφαλιστικά μέτρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κρίνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Θόλους, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χίου Κωνσταντίνος Βεργίνας.

Όπως εξήγησε, η ήττα στα ασφαλιστικά μέτρα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να επηρρεάσει το βασικό ζητούμενο που είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής ενώ προσέθεσε ότι ο Δήμος βρίσκεται στη μέση ενός μεγάλου δικαστικού αγώνα προκειμένου να διασφαλίσει τη δημοτική περιουσία στην επίμαχη περιοχή.

Ο κ. Βεργίνας εκτός των άλλων επεσήμανε ότι το μεγάλο βήμα θα είναι η κατάθεση αγωγής για την κυριότητα του χώρου, που θα εξεταστεί από το πολυμελές πλημμελειοδικείο Χίου, το οποίο είναι και το μοναδικό αρμόδιο για να αποφανθεί για την κυριότητα της έκτασης.

Σε σχετικό μάλιστα ερώτημα του «π» για το αν επιτρέπεται η πρόσβαση μηχανημάτων διά της δημοτικής οδού, στο αμφισβητούμενο κομμάτι, ο ίδιος απάντησε ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο οπότε και θα εκδικαστεί το θέμα του δημοτικού δρόμου δεν μπορεί να περάσει κανένα όχημα από την περιοχή.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ