21.10.2013 15:10

Και με ένα μπορείτε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ BLUE STAR ΣΤΟΝ ΕΟΑΕΝ

Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει το πρόβλημα που δημιουργείται από την παύση εκτέλεσης των δρομολογίων στη γραμμή Χίου Μυτιλήνης, από τη ΒLUE STAR, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μ. Σακέλλης απαντώντας στην επιστολή του ΕΟΑΕΝ, σημειώνει ότι,η εταιρεία έχει εκ του νόμου το δικαίωμα διακοπής των δρομολογίων και  πως σε όλο αυτό το διάστημα τα νησιά θα εξυπηρετούνται από τις υπόλοιπες εταιρείες κανονικά.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Σακέλλης  προσπαθώντας να αποδείξει πως η εταιρεία του έχοντας πλοίο στη γραμμή εκτελεί κοινωνικό έργο αναφέρει: « Το πλοίο μας εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Χίου Μυτιλήνης από τον Ιούλιο του 2012 χωρίς διακοπή, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και για τις ακτοπλοϊκές μας συγκοινωνίες, όπως καλά γνωρίζετε».

Στο ίδιο ύφος υποστηρίζει πως η δρομολόγηση του πλοίο έχει συμβάλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη των νησιών εξυπηρετώντας την τουριστική κίνηση και καταλήγει: «Είμαστε βέβαιοι ότι η αναγκαστική και προγραμματισμένη ακινησία του πλοίου μας, δε θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση των νησιών από τα λοιπά πλοία που εξυπηρετούν τη γραμμή, τα οποία όπως έχουμε πληροφορηθεί έχουν ήδη ζητήσει την εκτέλεση επιπλέον δρομολογίων».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ