22.10.2013 17:54

Ίδια ποσότητα, ίδιες περιοχές

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΤΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012

Έως τις 15 Νοεμβρίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν στο δήμο Χίουαιτήσεις για κοπή καυσόξυλων από τα καμένα δημοτικά δάση της πυρκαγιάς της 18ης Αυγούστου 2012. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν παραχωρήθηκαν νέες εκτάσεις και η κοπή θα μπορεί να γίνεται με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Δασών, που θα ελέγξει, θα εγκρίνει τις αιτήσεις των δημοτών και θα εποπτεύσει τις εργασίες της υλοτόμησης.

Η κοπή θα μπορεί να γίνεται στα πλαϊνά του επαρχιακού οδικού δικτύου, στους αγροτικούς δρόμους και τους παράδρομους των Αρμολίων, του Αγ. Γεωργίου Συκούση, της Βέσσας της Ελάτας και του Λιθίου. Όσοι αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια θα μπορούν να κόψουν έως δύο τόνους ξύλων για κάθε οικογένεια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο γραφείο αρ. 4 του δήμου Χίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο τμήμα  στα τηλέφωνα 2271350869  και 2271350879

Οι κάτοικοι της περιοχής των Μαστιχοχωρίων μπορούν να τις καταθέτουν ή να ενημερώνονται αντίστοιχα στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας  στο κτίριο του πρώην δημαρχείου στο Πυργί, στο τηλέφωνο  227135122.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ