21.7.2016 13:37

Η Porsche 718 Boxster κατακτά τους δρόμους της Χίου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «DRIVE» ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Την τιμητική της έχει η Χίος τον φετινό Αύγουστο  στο τεύχος του περιοδικού αυτοκινήτων «Drive». Ο Αρχισυντάκτης του περιοδικού Μ. Γεωργιάδης με καταγωγή από το Πιτυός επέλεξε να τιμήσει την πατρίδα του μέσα από ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στις ομορφιές της Χίου.

Η παρουσίαση αφορά στην Porsche 718 Boxster και η φωτογράφιση έχει γίνει αποκλειστικά στην Χίο. Το θέμα έχει έκταση 15 σελίδων και εκτός από το αυτοκίνητο, αναδεικνύει ορισμένες από τις ομορφιές του νησιού.

«Για τα cover stories επιλέγουμε εξωτικά σπορ αυτοκίνητα και κάποιο ιδιαίτερο concept φωτογράφισης, σε κάποια πίστα ή σε έναν προορισμό που η φυσική ομορφιά να συνδυάζεται με ενδιαφέρουσες οδηγικά διαδρομές.

 Όντας Χιώτης (κατάγομαι από το Πιτυός), θεωρώ ότι η Χίος είναι ένας τέτοιος τόπος. Και για αυτό την επέλεξα για την φωτογράφιση του βασικού θέματος του εξωφύλλου του τεύχους Αυγούστου», αναφέρει μιλώντας στον «π» ο κ. Γεωργιάδης.

 

Το «Drive»

Το περιοδικό εκδίδεται από το 1996, είναι μηνιαίας πανελλαδικής κυκλοφορίας και είναι leader στον χώρο του ειδικού Τύπου με ιδιαίτερα θέματα. Το site  www.drive.gr έχει Μ.Ο. πάνω από 20.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως και στο κανάλι στο youtube (https://www.youtube.com/user/DriveGrTV) υπάρχουν βίντεο δοκιμές από τα πιο σπάνια supercars του πλανήτη. Το περιοδικό είναι επίσης ο αποκλειστικός πάροχος περιεχομένου που αφορά στο αυτοκίνητο του μεγάλου ειδησεογραφικού site www.newsit.gr.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ