22.8.2016 12:18

Η νταλίκα αποκάλυψε το κύκλωμα

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΧΙΟΥ

Επιβεβαιώνονται, όπως όλα δείχνουν, οι υποψίες του Λιμεναρχείου Χίου για ύπαρξη και δραστηριοποίηση κυκλώματος το οποίο μετέφερε παράνομα μετανάστες από το νησί στον Πειραιά.

Η σύλληψη 43χρονου Αλβανού, ο οποίος υποδείχθηκε από μετανάστες ως το άτομο που τους υπέδειξε νταλίκα στα Μεστά προκειμένου να επιβιβαστούν και να ταξιδέψουν παράνομα στον Πειραιά, ήταν μόνο η αρχή.

Το λιμεναρχείο προχώρησε σε ακόμα δύο συλλήψεις. Πρόκειται για έναν 36χρονο επίσης Αλβανό ο οποίος βρίσκεται στο νησί από την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας αποτελούσε το δεξί χέρι του 43χρονου ομοεθνή του. Πληροφορίες του «π» αναφέρουν ότι ο 36χρονος κανόνιζε τη μεταφορά των μεταναστών από την πόλη στα Μεστά και εισέπραττε χρήματα για λογαριασμό του 43χρονου.

Η Ασφάλεια του Λιμεναρχείο συνέλαβε κι έναν 28χρονο Ιρακινό που διέμενε στη Σούδα και είχε αναλάβει να φέρνει σε επαφή τους μετανάστες με τον 43χρονο Αλβανό.

Σε ότι αφορά τον ιδιοκτήτη της νταλίκας που παρέμενε σε περιορισμό στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου Χίου, σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν προκύπτει καμία εμπλοκή του στην υπόθεση. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ