13.10.2015 15:16

Η δικαιοσύνη βάζει στον πάγο τον χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου

Την πολυπόθητη απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, προσπαθεί να εξασφαλίσει επί σειρά μηνών η διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου προκειμένου να προχωρήσει στην εφαρμογή του σχεδίου για τη δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης απέναντι από τη νέα κεντρική πύλη.

Η υπόθεση σύμφωνα με τον διοικητή Γ. Επιτροπάκη εκκρεμεί από το 2010, όταν ο τότε διοικητής Λ. Παπαϊωάννου προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει την έκταση που μίσθωνε το Νοσοκομείο σε ιδιώτη προκειμένου να τον αξιοποιήσει με διαφορετικό τρόπο.

«Έκτοτε η υπόθεση λαμβάνει διαρκώς αναβολές. Με διάφορους τρόπους από το 2010 μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πίσω τον χώρο που μας ανήκει και να τον μετατρέψουμε σε χώρο στάθμευσης. Για παράδειγμα μπορεί να υπογράφεται ένας συμβιβασμός από μία συγκεκριμένη σύνθεση Δικαστηρίου και όταν έρθει η ώρα να εξεταστεί η υπόθεση το επόμενο δικαστήριο δεν δέχεται τον προηγούμενο συμβιβασμό. Πλέον αναμένουμε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, που εκκρεμούν εδώ και 5 μήνες», ανέφερε στον «π» ο κ. Επιτροπάκης.

Όλα αυτά βέβαια την ώρα που μέχρι σήμερα, αφενός δεν έχουμε θρηνήσει θύματα εξαιτίας του κυκλοφοριακού χάους έξω από την πύλη του Νοσοκομείου, αφετέρου η αναγκαιότητα για δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ