12.10.2015 16:12

«Χρυσή» προκήρυξη, καμία ανταπόκριση

ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Άγονη για 4η φορά μέσα σε διάρκεια ενός έτους βγήκε η δημοπρασία για τη σίτιση των 102 μαθητών του Μουσικού Σχολείου αφού και στη διαδικασία της προηγούμενης εβδομάδας δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από ιδιώτη.

Η δημοπρασία έχει συνολικό προϋπολογισμό 67.000 ευρώ και είναι το μεγαλύτερο ποσό σε πανελλαδικό επίπεδο, αφού για τα υπόλοιπα σχολεία το Υπουργείο δίνει το ποσό των 3,80 ευρώ ενώ για τη Χίο το ποσό των 5 ευρώ ανά μαθητή.

«Όλοι μιλάνε για την κρίση αλλά κανείς φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται για μία δουλειά που θα του αποφέρει περί τα 500 ευρώ την ημέρα για ένα ολόκληρο σχολικό έτος. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν υπάρχει κανείς ιδιώτης που να έχει καταθέσει ενδιαφέρον. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν υπάρχει και κανείς που να θέλει να τη λάβει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης», σημείωσε στον «π» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ