15.11.2012 20:34

Χρυσή Αυγή Χίου: "Τα ψέματα τελείωσαν, αναλαμβάνουμε δράση"

ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ

Με τη φράση «Η ανοχή μας σε τέτοια φαινόμενα έλαβε τέλος. Δεν θα περιμένουμε να φτάσουμε στο σημείο, εκτός των γραφείων και των αυτοκινήτων μας, να χτυπηθεί και κάποιος υποστηρικτής μας», η Νομαρχιακή Επιτροπή της Χρυσής Αυγής στη Χίο επισημαίνει σε επιστολή της στον «π» ότι δεν θα ανεχθεί άλλη επίθεση στα γραφεία της.
 
Αναλυτικά η επιστολή: 
 
"Το τελευταίο διάστημα,και συγκεκεριμένα μέσα σε λιγότερο απο ένα μήνα, είναι η δεύτερη φορά που το κτήριο όπου στεγάζεται το γραφείο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή,στο νησί μας καθώς και περιουσίες υποστηρικτών μας έχουν δεχτεί άνανδρες επιθέσεις απο γνωστούς θρασύδειλους.

Είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο δημιουργίας εντάσεως, όταν πριν λίγο καιρό υπήρξαν ανακοινώσεις απο διαφορους φορείς που δυναμίτιζαν το κλίμα.
Είναι σαφές το πως ονειρεύονται κάποιοι την κοινωνία μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την συνεχή άνοδο του κινήματος μας, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο μιλώντας για ''Μελιγαλά" και για "Κρεμάλες".
Ας το πάρουν απόφαση, οτι δεν μας πτοούν, και το φρόνημα του Έλληνα Εθνικιστή είναι ιδίαιτερα υψηλό για να μας σταματήσουν τέτοιες ενέργειες και απειλές.
Η παρουσία μας είτε τους αρέσει είτε όχι, θα συνεχίσει και θα γίνεται όλο και ισχυρότερη.

Αναρωτιόμαστε όμως,ποια θα ήταν η αντίδραση όλων των αρμοδίων (Τύπου και αρχών), σε περίπτωση που οι ενέργειες αυτές γινόταν απο εμάς. Ερώτηση βέβαια, στην οποία η απάντηση είναι γνωστή:Παρακολουθήσεις γραφείων, προσώπων, και κείμενα γεμάτα ύβρεις και λάσπη, που θα καλούσαν σε λαϊκο ξεσηκωμό ενάντια στο ''αυγό του φιδιού'' που εκκολάπτεται.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση οτι η ανοχή μας σε τέτοια φαινόμενα,έλαβε τέλος.Δεν θα περιμένουμε να φτάσουμε στο σημείο, εκτός των γραφείων και των αυτοκινήτων μας να χτυπηθεί και κάποιος υποστηρικτής μας.Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να προστατεύσουμε τα γραφεία μας,τις περιουσίες μας.αλλά και τους εαυτούς μας.

ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  Ν.Ε.ΧΙΟΥ"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ