23.10.2013 15:53

Χωρίς τοιχίο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Το τοιχίο στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Δαφνώνα, ακόμη δεν έχει επισκευαστεί. Τα μπάζα έχουν  αντικατασταθεί από συρματοπλέγματα προκειμένου να αποφευχθούν  νέες κατολισθήσεις, αλλά τοιχίο καινούργιο ακόμη δε λέει να κατασκευαστεί.

Η ΔΗ.ΚΕ.Χ. έχει αναλάβει τη διαχείριση και τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής που από την έναρξη των σχολείων και μετά θα συνεχίσει να αποτελεί έναν χώρο που επισκέπτονται πολλά σχολεία του νησιού μας.

Κονδύλι για την κατασκευή νέου τοιχίου έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μία αλλά δυο φορές κι είναι απορίας άξιο γιατί ακόμη, ένα χρόνο μετά, δεν έχει ξεκινήσει το συγκεκριμένο έργο. Τι περιμένουν , οι επερχόμενες βροχές να προξενήσουν μεγαλύτερη καταστροφή;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ