6.6.2013 16:39

Χωρίς Σκλαβιά και φέτος

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των τοπικών αρχών να λειτουργήσει φέτος η κατασκήνωση των Σκλαβιών αφού στην τελική του απόφαση το Υπουργείο Πρόνοιας δεν συμπεριέλαβε την κατασκήνωση της Χίου ανάμεσα στις 31 εγκαταστάσεις που θα παρέχει εποχικό προσωπικό για να λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με τη λίστα του Υπουργείου από τις συνολικά 5 κατασκηνώσεις του Βορείου Αιγαίου δεν θα λειτουργήσουν οι 4 ενώ 1 μία αφορά το γειτονικό νησί της Λέσβου.

«Εδώ και 3 μήνες είχαμε αποστείλει το αίτημά μας στο Υπουργείο να μας χορηγήσει το ελάχιστο προσωπικό που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουν τα Σκλαβιά. Αντί της θετικής απάντησης στο έγγραφό μας, που τονίζαμε ότι είχαμε στη διάθεση να καλύψουμε το κόστος των εργασιών, μας απάντησαν ότι δεν προβλέπεται η λειτουργία των Σκλαβιών σε καμία κατασκηνωτική περίοδο», ανέφερε στον «π» ο δήμαρχος Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ