28.10.2012 16:10

Χωρίς ευτράπελα η φετινή παρέλαση (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Λ. ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΗ ΧΙΟ

 

Στα συνθήματα που φώναξαν μέλη του Εργατικού Κέντρου Χίου και της ΑΔΕΔΥ περιορίστηκαν οι φετινές διαμαρτυρίες του κόσμου στην παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» που πραγματοποιήθηκε παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου.

Σε μία ατμόσφαιρα που δεν θύμιζε σε τίποτα τον περσινό Οκτώβρη μαθητές και μέλη σωματείων υπό τους ήχους της φιλαρμονικής παρέλασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, πάνω στην οποία ήταν η Γ.Γ. Παιδείας Λ. Μενδώνη, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος και ο στρατιωτικός διοικητής του νησιού ταξίαρχος Α. Ζερβάκης.

Μάλιστα καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης φοιτητές από το Παν. Αιγαίου ύψωσαν πανό απέναντι από την κ. Μενδώνη, διαμαρτυρώμενοι με αυτόν τον τρόπο για το θέμα της στέγασης.

Σε ότι αφορά το στρατιωτικό σκέλος της παρέλασης για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις έκλεψαν τα στελέχη των Τεθωρακισμένων και των Ειδικών Δυνάμεων που σε άψογο σχηματισμό, παρέλασαν καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο.

 

Δείτε όλες τις εικόνες από την παρέλαση, πατώντας like στη σελίδα του «π» στο facebook.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ