17.12.2016 14:42

Γιορτινή Απλωταριά

Η αγορά έχει φορέσει το γιορτινό της χαμόγελο και η Απλωταριά έχει μετατραπεί σε μια τεράστια θεατρική σκηνή, όπου  τα σχολεία και οι σύλλογοι με τα καθιερωμένα bazaar και events προσπαθούν να ενισχυθούν οικονομικά και παράλληλα μας βάζουν στο κλίμα  των ημερών. Στην πρωινή μας εξόρμηση  καταγράψαμε τα bazaar  του 3ου Λυκείου,   του Μουσικού Γυμνασίου /Λυκείου και του Φιλαθλητικού Καμποχώρων. Την «παράσταση»  έκλεψαν η ορχήστρα και το χορευτικό  του Γυμνασίου /Λυκείου που  με το ταλέντο και το κέφι τους  μετέτρεψαν το κέντρο της Απλωταριάς σε μουσική σκηνή.

 Οι μαθητές  προσπαθούν να καλύψουν τα έξοδα της πολυήμερης εκδρομής που θα πάνε μετά τις γιορτές  και οι δεύτεροι κάνουν το καλύτερο που μπορούν για  να βοηθήσουν τα τμήματα τους να καλύψουν τα έξοδα της χρονιάς. Πάντα παρόντες ο μπαλονάς και ο καστανάς, εμπλουτίζουν και αυτοί το κλίμα των ημερών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ