7.6.2021 10:45

Γιορτή εθελοντή αιμοδότη τη Δευτέρα 14/6 στο Ομήρειο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2021, η Ν.Υ. Αιμοδοσίας Χίου σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και με την υποστήριξη συλλόγων και εθελοντών αιμοδοτών του νησιού θα πραγματοποιήσει «εορταστική εθελοντική αιμοδοσία» τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δ. Χίου από τις 8.30΄ έως τις 16.00΄.

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί διεθνώς ως Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και έχει ως στόχο να τιμήσει τον ανώνυμο εθελοντή αιμοδότη για την ανιδιοτελή προσφορά του.

Ο εορτασμός θα είναι και φέτος προσαρμοσμένος στα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται λόγω της πανδημίας COVID-19 , με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Επίσης παράλληλα με την αιμοδοσία σε όσους και όσες το επιθυμούν θα γίνεται λήψη επιχρίσματος για εθελοντική προσφορά Μυελού των Οστών.

Με τη διοργάνωση αυτή τιμούμε και ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, που μέσα σε δύσκολες συνθήκες πανδημίας, δείχνουν την αγάπη, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ