29.5.2014 11:57

Για συνταγογράφηση στο… αεροδρόμιο Χίου

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΧΙΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

Σαν μυστικό που σχεδόν οι πάντες, πλην τους παροικούντες στο «Σκυλίτσειο», αγνοούσαν εδώ καιρό, μαθεύτηκε μόλις χθες η λειτουργία και η στελέχωση αγροτικού ιατρείου στο… αεροδρόμιο «Όμηρος» της Χίου.

Η λειτουργία του έγινε γνωστή έπειτα από τηλεφώνημα αναγνώστριας στον «π» που ζητώντας απεγνωσμένα αγροτικό ιατρό για συνταγογράφηση την έστειλαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να «γράψει» φάρμακα.

Την ύπαρξη αγροτικού ιατρού στο αεροδρόμιο επιβεβαίωσε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Γ. Επιτροπάκης σημειώνοντας ωστόσο ότι η συγκεκριμένη ιατρός που στελεχώνει τη θέση πραγματοποιεί επισκέψεις ανάλογα με τη ζήτηση τόσο στα Θυμιανά όσο και στις Δικαστικές φυλακές Χίου.

«Υπάρχουν περιπτώσεις που λέμε σε ανθρώπους που χρειάζονται συνταγογράφηση αντί να μπαίνουν μέσα στην πόλη να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να συνταγογραφούν. Η ιδιαίτερη θέση του ιατρείου δεν αναιρεί τη σημασία της. Είναι μία θέση που είναι προκηρυγμένη από το Υπουργείο, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και υπάρχει μία ιατρός εκεί. Εμείς δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο και όχι για κάποιο χωριό της Αμανής», είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ