15.12.2015 14:37

Γ. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ: «Κομματική επιδρομή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου στο «Σκυλίτσειο»» [ΒΙΝΤΕΟ]

• «Παρενέβαιναν κατόπιν εντολών» •«Μοναδικός υπεύθυνος για τη στασιμότητα της Παθολογικής ο Α. Μιχαηλίδης» • «Παρέμβαση ακόμα και στις τοποθετήσεις ιατρών» • «Με κομματικά διαπιστευτήρια η τοποθέτηση της Ε. Βουτιέρου»

Με βολές κατά του βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη καθώς και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύτηκε η τελευταία συνέντευξη του Γ. Επιτροπάκη ως διοικητή του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου.

Με προμετωπίδα την πώληση του ακινήτου στο Κοντάρι για την ανακαίνιση της Παθολογικής κλινικής ο κ. Επιτροπάκης επιτέθηκε κατά πάντων επαναλαμβάνοντας ότι έκανε τα ανθρωπίνως δυνατά προκειμένου να φτιαχτεί «το χάλι της Παθολογικής κλινικής»

Όπως ανέφερε  σημαντικό ρόλο στο να υποβάλει  την παραίτηση του έπαιξε η άρνηση του Υπουργού να υπογράψει την πώληση του οικοπέδου, με τα χρήματα του οποίου θα αποπερατώνονταν η ανακαίνιση της Παθολογικής Κλινικής.

«Παραιτήθηκα και έπρεπε να φύγω διότι διαπίστωσα πλέον ότι έχει διαμορφωθεί από το «κυβερνών κόμμα» ένα διαφορετικό κλίμα και ένα άλλο κανάλι παράπλευρης Διοίκησης του Νοσοκομείου και αυτό άρχισε να διαφαίνεται σε πολλές περιπτώσεις» ανέφερε ο κ. Επιτροπακης για να εξηγήσει λίγο αργότερα ότι οι τοπικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ  «άρχισαν άτσαλα και εξωθεσμικά να επεμβαίνουν στις ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου».

 

«Κομματική επιδρομή από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο παραιτηθείς διοικητής του Νοσοκομείου αναφέρθηκε πολλές φορές στο πρόσωπο του κυβερνητικού Βουλευτή για να του καταλογίσει παρέμβαση κατόπιν εντολών.

«Παρότι στην αρχή με διαβεβαίωσε ότι με περιβάλει με εμπιστοσύνη και μου ζήτησε να παραμείνω αργότερα άλλαξε στάση και οι συνεχείς του παρεμβάσεις ήταν προσωπικές του επιλογές παρασκηνιακές και κομματικές», δήλωσε ο κ. Επιτροπάκης.

«Στην πορεία, δημιουργήθηκαν και πρωτόγνωρες καταστάσεις που ειλικρινά με προβλημάτισαν, με θορύβησαν και με κάνουν να ανησυχώ για το μέλλον του Νοσοκομείου.   

Ζήσαμε καταστάσεις τις οποίες δεν φανταζόμασταν.  Στο Νοσοκομείο έγινε κομματική επιδρομή.  Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ επενέβαινε  και ανακοίνωνε ονόματα και τοποθετούσε Διοικητές στο Νοσοκομείο.  Ο Υπουργός κάθε βδομάδα μας καρατομούσε και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε παρασκηνιακά ανάλογες ανακοινώσεις. Ο βουλευτής παρενέβαινε, όπως προανέφερα, σε πολλά θέματα του Νοσοκομείου ακόμα και για μετακινήσεις ιατρών ή  δήθεν τοποθετήσεις ιατρών που ποτέ όμως δεν πετύχενε να γίνουν. Στο Κέντρο Πυργίου «κουμάντο» έκανε ο κ. Θεοδωρόπουλος, ως μέλος του κόμματος. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβαινε και επέβαλε την τοποθέτηση κομματικών στελεχών στο Δ.Σ. του νοσοκομείου», ανέφερε αναλυτικά ο κ. Επιτροπάλης.

Από στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Ελένη Βουτιέρου για την οποία είπε ότι «επεβλήθη κατόπιν κομματικών διαπιστευτηρίων, ως μόνο κριτήριο, ενώ ακόμα και η ανακοίνωσή της έγινε με παρασκηνιακό τρόπο».

 

Περισσότερα στον έντυπο "π" της Τετάρτης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ