19.7.2016 10:59

Φύλλο και φτερό έκαναν περίπτερο στην Απλωταριά [ΦΩΤΟ]

Κάθε προηγούμενο όριο έχουν ξεπεράσει άγνωστοι δράστες που το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει στο στόχαστρο περίπτερα και καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Αυτό συνέβη και τα ξημερώματα της Τρίτης σε κεντρικό περίπτερο στη μέση της Απλωταριάς.

Το πρώτο φως της ημέρας έφερε στην επιφάνεια το έργο των δραστών που λίγες ώρες πριν αφού πρώτα διέρρηξαν την πόρτα του περιπτέρου, στη συνέχεια αφαίρεσαν μέσα από αυτό τσιγάρα, χρήματα και ψιλικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το συγκεκριμένο περίπτερο έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο στόχαστρο αγνώστων.

«Επειδή το σημείο είναι κεντρικό και υπάρχουν αρκετές κάμερες ασφαλείας τριγύρω νομίζουμε ότι σύντομα θα οδηγηθούμε στην ταυτότητα των δραστών», ανέφερε στέλεχος της Α.Δ. Χίου στον «π».

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ακόμα δύο περίπτερα στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν στο στόχαστρο αγνώστων ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν ζαχαροπλαστείο στην οδό Στεφάνου Τσουρή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ