26.9.2012 14:11

Έστειλαν μήνυμα αντίστασης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ

Με κύριο σύνθημα «φτάνει πια», εργαζόμενοι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Συνταξιούχοι ναυτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, αστυνομικοί, λιμενικοί, δάσκαλοι, καθηγητές, σωφρονιστικοί, μαθητές, φοιτητές και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν από νωρίς την πλατεία Βουνακίου, διαδηλώνοντας κατά των μέτρων λιτότητας που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση.

Οι διαδηλωτές μετά το πέρας των ομιλιών πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας περιμετρικά του κήπου και κατέληξαν στα γραφεία των βουλευτών Κ. Μουσουρούλη και Κ. Τριαντάφυλλου όπου επέδωσαν ψηφίσματα διαμαρτυρίας.

Την ίδια ώρα ξεχωριστή πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην είσοδο της Απλωταριάς, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και της ΓΣΕΕ που κατηγόρησε για όψιμους αγώνες. 

 

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK TOY "ΠΟΛΙΤΗ"

 

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ