11.10.2012 18:34

Επέκταση πεζοδρομίων κόντρα στην ανεξέλεγκτη στάθμευση

ΤΗΝ ΧΑΩΔΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Στην επέκταση των πεζοδρομίων μπροστά από το κατάστημα «Αστέρι» και την Τράπεζα «Πειραιώς», προσανατολίζεται η επιτροπή κυκλοφορίας η οποία συνεδρίασε σήμερα.
Στόχος αυτής της κίνησης, είναι να μπει φρένο στην ανεξέλεγκτη στάση και στάθμευση αυτοκινήτων και δικύκλων σε σημεία του κέντρου που πολλές φορές ευθύνονται για το κυκλοφοριακό αλλαλούμ που επικρατεί στην πόλη κυρίως τις ώρες αιχμής δηλαδή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.
Η συγκεκριμένη πρόταση πάντως, που αναμένεται να ψηφιστεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, θα έρθει προς έγκριση σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο αφού πρώτα συνταχθεί η ανάλογη μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
 
Εικόνα χάους
Παρόλα αυτά όμως, στο ψυγείο παραμένουν οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που είχε εξαγγείλει η Δημοτική Αστυνομία Χίου σε συνεργασία με την Τροχαία αφού μέχρι χθες η εικόνα πέριξ των οδών Δημοκρατίας και Πολυτεχνείου, παρέμενε απογοητευτική.
Αυτοκίνητα  άλλοτε πάνω σε διαβάσεις πεζών και άλλοτε σταθμευμένα μέσα στον Δημοτικό Κήπη, δίκυκλα πάνω σε πεζοδρόμια και θέσεις ΑΜΕΑ κατειλημμένες από φορτηγά ήταν το σκηνικό που καλούνται πλέον να αλλάξουν ριζικά οι αρμόδιες αρχές. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ