18.9.2015 21:05

Ενισχύουν το πρωτόκολλο συνεργασίας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Τσεσμέ κ. Osman Köfüncü είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου Δημήτρης Κυτριλάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους βρέθηκε στο επίκεντρο το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Χίου και Τσεσμέ που είχε ξεκινήσει από τον πρώην πρόεδρο του γειτονικού Επιμελητηρίου κ. Mustafa Cenger.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Köfüncü με δεδομένη τη στενή συνεργασία των θεσμικών παραγόντων της Χίου και του Τσεσμέ το προηγούμενο διάστημα, ενισχύεται συνεχώς η ανάγκη για προκειμένου να ενταχθούν νέες δράσεις αλλά και νέα πρότζεκτ στο ήδη υπάρχον πρωτόκολλο συνεργασίας.

«Συζητάμε τη δημιουργία μίας κοινής φωτογραφικής έκθεσης με θέμα τη Χίο και τον Τσεσμέ. Είναι ένα πρότζεκτ το οποίο θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την αγαπημένη μας Χίο όσο και για εμάς εδώ στην απέναντι ακτή. Με δεδομένο ότι μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα, έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και μας συνδέουν κοινά πράγματα, είναι μία ευκαιρία να έρθουμε και πάλι πιο κοντά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Köfüncü.

Ανταπόκριση από τον Τσεσμέ: Denizhan Guzel

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ