14.2.2015 16:24

Ένεση ρευστότητας ο Άγιος Βαλεντίνος

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την τιμητική της είχε η αγορά αυτό το Σαββατοκύριακο με τα καταστήματα δώρων, τα ανθοπωλεία αλλά και τα ζαχαροπλαστεία να σηκώνουν το κύριο βάρος της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Πρόσθετη ανάσα για τα καταστήματα εστίασης, αλλά και για τα τουριστικά καταλύματα αποτέλεσε η άφιξη 600 και πλέον Τούρκων που θεώρησαν την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που συνέπεσε με το Σαββατοκύριακο, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της Σμύρνης.

Σύμφωνα με τα ταξιδιωτικά γραφεία ο κυριότερος όγκος επισκεπτών εξασφάλισε τη διήμερη διαμονή του στη Χίο επιλέγοντας τα ξενοδοχεία «Χανδρή», «Διάνα» κι «Ελληνικό Κάστρο».

Δεν ήταν όμως λίγες οι περιπτώσεις όσων επέλεξαν και τα καταλύματα σε περιοχές εκτός πόλης όπως ο Καρφάς και ο Κάμπος.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία ο κύριος όγκος των Τούρκων επισκεπτών αναμένεται να έρθει στη Χίο από την ερχόμενη Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Μόστρας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ