16.1.2014 12:18

Εμπιστεύθηκε αγνώστους και της "έφαγαν" πάνω από 4.500 ευρώ

Σε καλά στημένη επιχείρηση εξαπάτησης μέσω διαδικτύου εξελίχθηκε ο διάλογος που άνοιξε με αγνώστους μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων 38χρονη συμπολίτισσά μας από τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα στις 23 Νοεμβρίου 2013 δέχθηκε e-mail από δήθεν δικηγορικό γραφείο από το εξωτερικό μέσα στο οποίο αναφέρονταν ότι είχε κερδίσει σε διεθνή λοταρία, παρόλο που η ίδια δεν είχε συμμετάσχει ποτέ σε αυτή.

Το δέλεαρ όμως πολλών εκατομμυρίων ευρώ που της υπόσχονταν οι απατεώνες έκανε την 38χρονη στις 9/1 να καταβάλει το τίμημα των 4.760 ευρώ προκειμένου να συνεχιστούν οι διαδικασίες αποδέσμευσης του ποσού που υποτίθεται ότι είχε κερδίσει.

Όμως μετά την καταβολή των 4.760 ευρώ οι απατεώνες έγιναν άφαντοι και οι ίδια συνεχίζει και «κλαίει» τα χρήματα που κατέβαλε, χωρίς όπως έχει δείξει η ιστορία να υπάρχει η παραμικρή ελπίδα επιστροφής τους. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ